Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Μαχητές Πεύκων: Ανακοίνωση για το παιχνίδι με την Καβάλα

Ανακοίνωση για τις επερχόμενες αναμετρήσεις με την Καβάλα εξέδωσε ΔΣ των Μαχητών Δόξας Πεύκων.


Η ανακοίνωση έρχεται ως απάντηση αυτής που εξέδωσε νωρίτερα η Καβάλα.

Η ανακοίνωση:

"Μετά τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής, η ομάδα μας καλείται να παλέψει για την παραμονή της στην ψυχοφθόρα διαδικασία των playout. Απέναντι μας η ομάδα της Καβάλας, μια ομάδα με μεγάλη παράδοση και εμπειρία στις Εθνικές κατηγορίες. Μια ομάδα που τα μεταξύ μας παιχνίδια ήταν πολύ αμφίρροπα και χορταστικά για όλο το φίλαθλο μπασκετικό κόσμο. Μια ομάδα που οι φίλαθλοι της εξέδωσαν ευχαριστήρια ανακοίνωση για το περιβάλλον που συνάντησαν στα Πεύκα. Μια ομάδα η οποία μας φιλοξένησε άψογα στην Καλαμίτσα παρά τη σοβαρότητα και βαρύτητα του μεταξύ μας παιχνιδιού.

Δυστυχώς η ίδια ομάδα στην ανακοίνωση της για να ενεργοποιήσει τον κόσμο της Καβάλας προσπαθεί πλημμελώς ή αμελώς, και σε αντίθεση με την μέχρι τώρα εικόνα της, να δημιουργήσει εντυπώσεις. Παρακαλούμε λοιπόν οι άνθρωποι του γραφείου Τύπου που εξέδωσε την ανακοίνωση να μας πουν πόσο πιο ΚΑΘΑΡΗ είναι δική τους προσπάθεια από όλων των άλλων στην κατηγορία και πόσο πιο ΚΑΘΑΡΑ αγωνιστικά χαρακτηριστικά έχει η ομάδα τους από όλους τους υπόλοιπους. Επίσης ας μας αποκαλύψουν ποιοι είναι αυτοί που λένε ότι δεν έχετε τύχη λόγω παραγοντισμού και ποιοι είναι αυτοί οι παράγοντες. Επίσης αυτοί οι παράγοντες τι γνώμη είχαν για τον τρόπο που κερδίσατε στο τελευταίο μεταξύ μας ματς (βολές στα τελευταία 2 δευτερόλεπτα και ενώ ήμασταν μπροστά με 80-81).

Τα λόγια είναι ωραία αρκεί να μπορείς να τα αποδείξεις και φυσικά να υπάρχει κάτι για να αποδείξεις. Εμείς που δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε καλούμε την ομάδα της Καβάλας να μας απαντήσει με επίσημο έγγραφο μέχρι την Τετάρτη 10/05 στις 11:00 πμ στο ηλεκτρονικό μας mail : info@machitesbc.gr ,αν προτίθεται να καλύψει με live streaming τον μεταξύ μας αγώνα του Σαββάτου 13/05 στην Καλαμίτσα. Αν η απάντηση είναι θετική τότε θα καλύψουμε με τη σειρά μας και το πρώτο αλλά και το δεύτερο παιχνίδι στα Πεύκα (αν χρειαστεί). Με αυτόν τον τρόπο ο κάθε φίλαθλος θα μπορεί να δει και να κρίνει με τα δικά του μάτια. Οι Μαχητές Δόξας Πεύκων παλεύουν μέσα στο γήπεδο με τα ίδια ΚΑΘΑΡΑ αγωνιστικά χαρακτηριστικά με τα δικά σας. Σας περιμένουμε την Τετάρτη στα Πεύκα και ο καλύτερος ας κερδίσει στο γήπεδο και όχι στις εντυπώσεις."