Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Μήνυμα από τον πρόεδρο του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας

Διαβάστε το μήνυμα που απέστειλε ο πρόεδρος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας, κ. Πέτρος Πετρόπουλος, προς τις θεατρικές ομάδες, γυμνασίων και λυκείων του νομού Καβάλας που έλαβαν μέρος στη 2η Γιορτή Μαθητικού Θεάτρου 2017 άλλα και προς όλους τους συντελεστές της παράστασης, μαθητές και εκπαιδευτικούς, «Οι 12 ένορκοι» του Ρέτζιναλντ Ρόουζ του 5ου ΓΕΛ Καβάλας που εξελέγη η καλύτερη παράσταση


Με την ιδιότητα του προέδρου του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους συντελεστές της παράστασης, μαθητές και εκπαιδευτικούς, «Οι 12 ένορκοι» του Ρέτζιναλντ Ρόουζ του 5ου ΓΕΛ Καβάλας που εξελέγη η καλύτερη παράσταση στη 2η Γιορτή Μαθητικού Θεάτρου 2017, γυμνασίων και λυκείων του νομού μας που διοργάνωσε το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας και συμμετείχε στη Θεατρική Άνοιξη Εφήβων στη Μονή Λαζαριστών στη Θεσσαλονίκη, στις 3 και 4 Μαΐου.

Όλοι εμείς αισθανόμαστε υπερήφανοι όχι μόνο για τη σπουδαιότητα της δουλειάς που παρουσίασαν αλλά κυρίως για το ήθος τους, την ταπεινότητα, και την σεμνότητα που έδειξαν.

Πολλά συγχαρητήρια και σε όλες τις θεατρικές ομάδες, γυμνασίων και λυκείων του νομού Καβάλας που έλαβαν μέρος στη 2η Γιορτή Μαθητικού Θεάτρου 2017 του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας.

Σας ευχαριστούμε από βάθος καρδιάς.

Πέτρος Β. Πετρόπουλος
Πρόεδρος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας