Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Πεύκα - Καβάλα 67-61: Ολόκληρος ο αγώνας (video)

Δείτε το παιχνίδι Πεύκα - Καβάλα 67-61 που οδήγησε την Καβάλα στην Β' Εθνική.


Το παιχνίδι ανέβηκε ολόκληρο στο διαδίκτυο από την Καβάλα B.C. που διαμαρτύρεται για σωρεία διαιτητικών λαθών στο παιχνίδι.

Στην ανακοίνωση της η Καβάλα μιλά γα χειρουργείο. (παρακάτω ολόκληρη η ανακοίνωση)



Η Η Καβάλα BC αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τις εκατοντάδες των φιλάθλων της που την ακολούθησαν στην σκληρή της προσπάθεια για να παραμείνει στην Α2 κατηγορία, παίζοντας ένα παιχνίδι χωρίς αύριο με την ομάδα των Πεύκων.

Επίσης ευχαριστεί το δήμο Καβάλας για τη βοήθειά του στο να μετακινηθούν οι φίλαθλοι στον παραπάνω αγώνα.

Δυστυχώς όμως, με το που πατήσαμε το πόδι μας στο γήπεδο, οι άλλοτε φίλοι μας στη διοίκηση της ομάδας των Μαχητών, άρχισαν να μεθοδεύουν τα της διεξαγωγής του αγώνα. Αφού στην αρχή μας είπαν ότι δεν χωράμε, τελικά, μετά από μακρά διαπραγμάτευση (κι ενώ το γήπεδο ήταν άδειο) οι μισοί φίλαθλοι κάθισαν όρθιοι.

Ακολούθως, περάσαμε στο δεύτερο εμπόδιο που αφορούσε στο να μην έχει τη δυνατότητα ο προπονητής μας να κοουτσάρει κανονικά την ομάδα κι αυτό διότι μετά από τρεις αναμεταξύ μας αγώνες, «θυμήθηκαν» ότι δεν έχει δίπλωμα Α’ κατηγορίας (διαθέτει όμως Γ’ κατηγορίας), κάτι το οποίο είχε εξαρχής επιλυθεί με τη διαβεβαίωση της διοργανώτριας Αρχής.

Κι αφού δεν έφταναν όλα αυτά, ανέλαβαν οι διαιτητές να βάλουν τα πράγματα στη… «θέση» τους σφυρίζοντας αλλοπρόσαλλα ώστε, να μη μας δοθεί η παραμικρή ελπίδα να παραμείνουμε στην κατηγορία. Ιδιαίτερα το δίδυμο Δεσλή – Καλογερόπουλου ήρθαν με… φόρα από την Αγιά και συνέχισαν το χειρουργείο του κ. Παφίλη από τον πρώτο αγώνα, θεωρώντας εαυτούς επίσης καλούς χειρουργούς! Πως αλλιώς να το χαρακτηρίσουμε όταν απευθυνόμενοι ευγενικά πριν το β’ ημίχρονο στον κ. Δεσλή, του εκφράσαμε τη διαμαρτυρία μας για τις 16-3 βολές (συνολικά 39 για την ομάδα των Πεύκων στο τέλος του αγώνα) μας απάντησε: «πολύ καλά είναι» κι αμέσως μετά εισπράξαμε τεχνική ποινή πριν ξεκινήσει και πάλι ο αγώνας!

Όλα αυτά τα είχαμε τονίσει έγκαιρα, πριν ξεκινήσει η διαδικασία των play out, με σχετική ανακοίνωση και κάποιοι μας διαβεβαίωναν ότι εξωγενείς παράγοντες στο μπάσκετ δεν υπάρχουν.

Λυπούμαστε πολύ που για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα στα Πεύκα οι διαιτητές όχι μόνο δεν εξέφρασαν την έννοια του fair play αλλά, απογοήτευσαν σφοδρά τους νεαρούς ελπιδοφόρους καλαθοσφαιριστές.

Εμείς ως ομάδα, ποτέ δεν χρησιμοποιήσαμε δόλια μέσα και ποτέ δεν επιλέξαμε τον εύκολο δρόμο, από την Α1 να πάμε στην ερασιτεχνική κατηγορία για να γλιτώσουμε έξοδα και άλλα.

Εμείς λοιπόν, συνεχίζουμε στην Β’ Εθνική γιατί αγαπάμε το μπάσκετ και θ’ αποδείξουμε σε όσους μεθοδεύουν και μαγειρεύουν καταστάσεις πως θα επανέλθουμε πιο δυνατοί απέναντι σε ό,τι εμείς θεωρούμε σάπιο και βρώμικο.

Δείτε τον αγώνα πατώντας εδώ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΝ.ΚΑ.-ΚΑΒΑΛΑ BC