Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Πέθανε ο θρυλικός φίλαθλος του ΑΟΚ «Γαρίδας»

Ένας από τους πιο γνώριμους φιλάθλους του Α.Ο.Κ. τις τελευταίες δεκαετίες, γνωστός σε όλο τον φίλαθλο κόσμο της Καβάλας ως «Γαρίδας», κατά κόσμο Αντώνης Σεβδαρίδης πέθανε χθες σε ηλικία 67 ετών λόγω προβλημάτων που αντιμετώπιζε με την καρδιά του.


Ο Αντώνης ήταν ένας από τους πιο φανατικούς φίλους του Α.Ο.Κ. με επιβλητική παρουσία στις κερκίδες που έγινε γνωστός και από την συνήθεια του να παρουσιάζεται πριν από την έναρξη κάθε εντός έδρας αγώνα του Α.Ο.Κ. στο στάδιο “Ανθή Καραγιάννη” και με μια τεράστια σημαία να κάνει τον γύρο του γηπέδου και να ελευθερώνει περιστέρια στο κέντρο του γηπέδου.

Εκείνο το οποίο πρέπει να σημειώσουμε είναι το ότι μετά την συνταξιοδότηση του από τον Δήμο Καβάλας, ο Αντώνης Σερδαρίδης έφυγε από την πόλη και έζησε κάποια χρόνια στην Κάλυμνο, ενώ τα τελευταία ζούσε στην γειτονική Βουλγαρία. Με την επιστροφή του στην Καβάλα το τελευταίο χρονικό διάστηκα, έκανε την εμφάνιση του και στο γήπεδο δίπλα την αγαπημένη του ομάδα που ήταν για μία ΖΩΗ ο Α.Ο.Κ..

Τα συλλυπητήρια του Α.Ο. Καβάλα
Ανακοίνωση για το θάνατο του Αντώνη Σεβδαρίδη εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Καβάλα στην οποία αναφέρει τα εξής: -“Η οικογένεια του Aθλητικού Ομίλου ΚΑΒΑΛΑ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους συγγενείς του Αντώνη Σεβδαρίδη που έφυγε σήμερα από την ζωή και γέμισε θλίψη σε όλους όσους τον γνώρισαν στα γήπεδα όπου αγωνίζονταν η ομάδα μας. Ευχόμαστε ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του και πάντα θα θυμόμαστε την μεγάλη και ανιδιοτελή αγάπη του για το καραβάκι αλλά και την εμβληματική του παρουσία στο γήπεδο που παρέσυρε το σύνολο της κερκίδας μας. Καλό ταξίδι "γαρίδα" και καλή αντάμωση με τον Αποστόλη, σίγουρα θα έχετε πολλές ΑΟΚτσήδικες ιστορίες να θυμηθείτε...”.

ΛΦΚ: «Για πάντα ΑΟΚτσής»
Το Διοικητικό Συβούλιο της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας σε ανακοίνωση του εκφράζει τη λύπη του για τον θάνατο του Αντώνη και θυμάται την παρουσία του στις εξέδρες του γηπέδου:
-«Είναι από τις στιγμές που κανένας φίλαθλος του ΑΟΚ δεν θέλει να ζει. Ένας δικός μας άνθρωπος, ο Αντώνης Σερδαρίδης, γνωστός σε όλους ως «Γαρίδας», δεν είναι πλέον μαζί μας. Τον θυμόμαστε όλοι να πηγαίνει αγχωμένος πέρα δώθε στις κερκίδες του Ανθή Καραγιάννη, πάντα με τις ατάκες του που έχουν αφήσει εποχή. Ζούσε το παιχνίδι στο μέγιστο. Και αγαπούσε τον ΑΟΚ πάνω από όλα. Αιώνια του η μνήμη. Γαρίδα ζεις, για πάντα ΑΟΚτσης»!