Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Γ ΕΘΝΙΚΗ 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ: ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ - ΚΑΒΑΛΑ (9η αγωνιστική)

Επανέναρξη Γ' Εθνικής με το πιο σημαντικό παιχνίδι της αγωνιστικής στον 1ο όμιλο Καλαμαριά με τον Απόλλωνα Καλμαριάς να φιλοξενεί την Καβάλα

Το ποδοσφαιρικό τμήμα των «κοκκινόμαυρων» εξέδωσε σχετική ανακοίνωση για το (23/11, 15:00) παιχνίδι με τους «αργοναύτες».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα:

«Δεν μεταβάλλεται η τιμή του εισιτηρίου στον αγώνα της Τετάρτης (23 Νοεμβρίου 2016, ώρα 15:00) στον οποίο ο Απόλλωνας υποδέχεται την Καβάλα. Η γενική είσοδος για τους φιλάθλους της ομάδας μας και τους φίλους του ποδοσφαίρου έχει οριστεί ξανά σε κόστος 5 ευρώ».

Σημαντικές απουσίες για την Καλαμαριά με τους Μένκα, Καλογέρη (τραυματίας) και Γεωργιάδη (τιμωρημένος).

Η αποστολή απαρτίζεται από τους: Καλογεράκη, Βασιλειάδη, Σαμαρά, Αμαραντίδη, Ζώτο, Καλαϊτζίδη, Βεργώνη, Συμελίδη, Ν' Λουντούλου, Φάμπιο, Κυβελίδη, Πόποβιτς, Ρόβα, Ιωαννίδη, Λιόνη, Καπία, Δαλιανόπουλο και Ντόικιτς.

Σαν ευκαιρία να πλησιάσουν την κορυφή βλέπουν το παιχνίδι όλοι στην Καβάλα.
Ο Άγγελος Διγκόζης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα πλην του γνωστού εδώ και καιρό τραυματία Μελισσόπουλου.
Διγκόζης και Χάρης Παππάς αγωνίζονται εναντίον της πρώην όμάδας τους.
Αρκετοί καβαλιώτες αναμένεται να βρεθούν και σήμερα κοντά στον ΑΟΚ.

Στα αξιοσημείωτα του ματς η μονομαχία Πόποβιτς - Παβίσεβιτς που μοιράζονται την πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ με 7 γκολ.

Ο Πόποβιτς του Απόλλωνα έχει κάνει ένα χατ τρικ με την Νάουσα, ενώ σκόραρε με Νέστο, Λαγκαδά, Δόξα Προσκυνητών, και Α.Ε.Ποντίων.

Ο Παβίσεβιτς έχει δύο χατ τρικ με την Δόξα Προσκυνητών και τον Εορδαϊκο, ενώ σκόραρε στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλων Παραλιμνίου.