Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ: Ο Άγγελος Διγκόζης νέος προπονητής

Άγγελος Διγκόζης
Την πρόσληψη του Άγγελου Διγκόζη στην θέση του προπονητή αλλά και του Κώστα Τσαλίκη στην θέση του τεχνικού διευθυντή ανακοίνωσε η Διοικούσα επιτροπή του ΑΟΚ.


Ραγδαίες ήταν οι εξελίξεις στον ΑΟΚ μετά την ήττα από τον Μακεδονικο Φούφας

Χθές Τρίτη βράδυ (4-10-2016) συνεδρίασε η διοικούσα επιτροπή του ΑΟΚ που αποφάσισε την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Ταουσιάνη και τον Τεχνικό διευθυντή Βλάση Καζάκη

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
«Η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Καβάλα ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Ταουσιάνη τον οποίο ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του. Παράλληλα ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον Τεχνικό Διευθυντή Βλάση Καζάκη. Η προσφορά του από το συγκεκριμένο πόστο αλλά και ως ποδοσφαιριστής τα τελευταία χρόνια στην ομάδα μας είναι πολύτιμη και για το λόγο αυτό θεωρούμε υποχρέωση μας, δημόσια να τον ευχαριστήσουμε».

Το μεσημέρι σήμερα Τετάρτη (5/10/2016) οι πληροφορίες ήθελα την Διοικούσα επιτροπή να τρέχει προκειμένου να προλάβει ακόμα και σήμερα να ανακοινώσει Προπονητή και Τεχνικό Διευθυντή.

Πράγμα που έγινε πραγματικότητα λίγες ώρες αργότερα με την πρόσληψη του Άγγελου Διγκόζη στην θέση του προπονητή αλλά και του Κώστα Τσαλίκη στην θέση του τεχνικού διευθυντή.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Καβάλα ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή Άγγελου Διγκόζη στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας. Παράλληλα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Κώστα Τσαλίκη στο πόστο του Τεχνικού Διευθυντή.