Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Γ ΕΘΝΙΚΗ: Α.Ο. Καβάλα - Δόξα Δράμας 2-2

Σε ένα παιχνίδι πραγματικό ντέρμπι, που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα, Καβάλα και Δόξα Δράμας ήρθαν ισόπαλες 2-2 στο Ανθή Καραγιάννη.

Οι ποδοσφαιριστές της Καβάλας μπήκαν αποφασισμένοι στο παιχνίδι και κυριάρχησαν στα πρώτα 15 λεπτά . Χαρακτηριστικός ο όρκος νίκης στον πάγκο της Καβάλας πριν ξεκινήσει το παιχνίδι.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για την Καβάλα στο 2' με τον Παβίσεβιτς να σουτάρει από πλάγια και μέσα από την περιοχή και τον Σικαλιά να σώζει την εστία του.

Στο 7' και πάλι ο Παβίσεβτς θα βρεθεί απέναντι από τον Σικαλιά δεν θα καταφέρει να ανοίξει το σκορ.

Χαρακτηριστικές σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού οι μονομαχίες Παπαζαχαρία - Παβίσεβίτς.

Οι Καβαλιώτες συνέχισαν να πιέζουν χωρίς όμως να καταφέρουν να πετύχουν γκόλ.

Μάλιστα διαμαρτύρονται για κόκκινη κάρτα που δεν δόθηκε στον Ακασού στο 10'.

Στο 19' σε μια αντεπίθεση η Δόξα Δράμας θα κερδίσει κόρνερ από αριστερά. Ο Καρλόπουλος με πολύ καλή εκτέλεση θα βρεί τον Ίγκορ που με ωραία κεφαλιά θα κάνει το 0-1.

Το γκολ έδειξε να επηρεάζει ψυχολογικά τους αργοναύτες που προσπάθησαν να αντιδράσουν χωρίς όμως να κάνουν την μεγάλη ευκαιρία.

Στο 25′ ο Μπλιός θα πιάσει ψηλοκρεμαστό σουτ με τον Σικαλιά να διώχνει σε κόρνερ και στο 30′ ο Τουμανίδης σούταρε έξω από την περιοχή λίγο άουτ.

Το ημίχρονο έκλεισε με ευκαιρία για την Δόξα και πάλι από στημένη φάση. Απ’ ευθείας εκτέλεση με τον Καρλόπουλο η μπάλα θα βρεί την ρίζα του δεξιού κάθετου δοκαριού και θα φύγει άουτ με τον Αθανασίου πάντως να ελέγχει τη πορεία της μπάλας.

Με δύο αλλαγές ξεκίνησε η Καβάλα το δεύτερο ημίχρονο.

Μπρατσιάνι και Πτηνόπουλος πέρασαν στις θέσεις των Παππά και Μπλιού.

Με το ίδιο πάθος μπήκαν και στο 2ο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές της Καβάλας.

Στο 48′ ο Πτηνόπουλος θα βρεθεί μέσα στην μεγάλη περιοχή και πλάγια θα σουτάρει πολύ δυνατά και ο Παπαζαχαρίας με αυτοθυσία θα διώξει.

Στο 54′ αλλάγά για την Δόξα ο Κεφαλάς αντί του Καρλόπουλου

Στο 55' η ισοφάριση για την Καβάλα. Ο Πτηνόπουλος εκτελεί φάουλ και ο Γιαλούσης με καρφωτή  κεφαλιά θα κάνει το 1-1. Πανομοιότυπο γκολ με αυτό της Δράμας στο 1ο μέρος.



Στο 65' μετά από ασυνεννοησία στην άμυνα της Καβάλας, ο Αθανασίου δεν θα υπολογίσει σωστά την έξοδό του εκτός μεγάλης περιοχής θα περάσει από πάνω του η μπάλα και ο Ίγκορ σε ανοιχτή εστία θα κένει το 1- 2

67′ Δεύτερη κίτρινη και κόκκινη στον Σουάνη

 68′ αλλαγή για τον ΑΟΚ ο Λίτσκας στην θέση του Ζλατκόφσκι

 Η λύτρωση για την Καβάλα που δικαιούταν τουλάχιστο τον βαθμό της ισοπαλίας στο 88′ με τον Λαδάκη μέσα στην περιοχή να δίνει στον Λίτσκα και αυτός μόνος του απέναντι στο τέρμα κάνει το τελικό 2-2.

ΚΑΒΑΛΑ (Δίγκόζης) Αθανασίου Μπαντάνης Κυριακίδης Γιαλούσης Τουμανίδης Λαδάκης Παππάς Μπάτζιος Παβίσεβιτς Ζλατκόφσκι Μπλιός

Σταματόπουλος Πτηνόπουλος Παπαδόπουλος Συριτούδης Μπρατσιάνι Δέντσας Λίτσκας

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Βασιλακάκης) Σικαλιάς Ρεβυθόπουλος Κουρτεσιώτης Γκαρακλίδης Ολίσε Σουάνης Ακασού Δουμάνης Παπαζαχαρίας Ιγκορ Καρλόπουλος

Παπαζούδης Κεφαλάς Βιτλής Γαίδαρτζής Καράδαης Ιότι Γιόνδης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Κυριαζίδης (Έβρου) Δημητριάδης – Τζιότζιος (Θράκης)


 Πραγματικό ντέρμπι στο Ανθή Καραγιάννη