Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ: Δικαίωση στο Διαιτητικό. Παίζει κανονικά η Δόξα την Κυριακή

Πριν από λίγη ώρα έγιναν γνωστοί ο διαιτητής και οι βοηθοί του στο παιχνίδι Δόξα Δράμας - Καμπανιακός.


Νωρίτερα το διαιτητικό δικαστήριο έκανε δεκτή την προσφυγή της ΕΠΣ Δράμας κατά της απόφασης της ΕΠΟ που αφορά την Αναστολή ιδιότητας Μέλους στην Ε.Π.Σ Δράμας.

Αναλυτικά η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου:
Υπόθεση: Προσφυγή-αίτηση της 1.ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΔΡΑΜΑΣ και 2.του Σωματείου Γ.Σ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ, κατά 1) της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ, 2) της απόφασης της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της Ε.Π.Ο. με αριθμό 89/06.09.2016, που αφορά την Αναστολή ιδιότητας Μέλους στην Ε.Π.Σ Δράμας και κοινοποιήθηκε με το σχετικό από 6/9/2016 με αριθμό πρωτ. 26207/2016 έγγραφο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και 3) κάθε άλλης συναφούς πράξης ή απόφασης της Ε.Π.Ο. που συνδέεται με τις παραπάνω πράξεις και αποφάσεις της και ιδίως κάθε απόφασης που θα εγκρίνει την παραπάνω απόφαση,

Απόφαση: Καταργεί τη δίκη ως προς το δεύτερο των προσφευγόντων-αιτούντων αθλητικό σωματείο με την επωνυμία Γυμναστικός Σύλλογος ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ. Δικάζει κατ” αντιμωλία των λοιπών διαδίκων. Δέχεται την από 7 Σεπτεμβρίου 2016 (αρ. πρωτ. 26680/2016) προσφυγή-αίτηση του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δράμας» (ΕΠΣΔ) κατά πλειοψηφία. Ακυρώνει την Απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ με αριθμό 89/6.9.2016 που αφορά την Αναστολή ιδιότητας Μέλους στην Ε.Π.Σ. Δράμας και κοινοποιήθηκε με το σχετικό από 6/9/2016 με αριθμ. πρωτ. 262017/2016 έγγραφο της ΕΠΟ.

Η απόφαση δικαιώνει την ΕΠΣΔράμας που πλέον δεν είναι τιμωρημένη.

Μετά την απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου πλέον η ομάδα της Δόξας Δραμάς μπορέι να αγωνιστεί κανονικά. Έμενε να οριστεί το γρηγορότερο το παιχνίδι καθώς ο κανονισμός προβλέπει ότι ένα παιχνίδι μπορεί να ορισθεί εμπρόθεσμα μόνο αν αυτό γίνει έως 48 ώρες πριν την καθορισμένη έναρξη των υπόλοιπων αγώνων. Δηλαδή μέχρι τις 5 μμ να τρέξουν οι εξελίξεις και να γίνει ορισμός διατητών.

Πράγμα που έγινε καθώς ήδη στην σελίδα της ΕΠΟ έχουν αναρτηθεί οι διαιτητές της κυριακάτικης αναμέτρησης Δόξα Δράμας Καμπανιακός.

Τέλος καλό όλα καλά για την Δόξα Δράμας που θα αγωνιστεί κανονικά την Κυριακή στις 5μμ στο γήπεδο της με αν΄τίπαλο τον Καμπανιακό