Α.Ο. Καβάλα: Κάλεσμα στους καβαλιώτες φιλάθλους

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Καβάλα καλεί τους καβαλιώτες φιλάθλους να δώσουν δυναμικό παρόν στο «Βερούλειο» στ...

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Καβάλα καλεί τους καβαλιώτες φιλάθλους να δώσουν δυναμικό παρόν στο «Βερούλειο» στάδιο στις 5 το απόγευμα στον αγώνα με τη Δόξα Προσκυνητών


Αναλυτικά η ανακοίνωση
Η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Καβάλα καλεί τους καβαλιώτες φιλάθλους να δώσουν δυναμικό παρόν την ερχόμενη Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016 στο «Βερούλειο» στάδιο στις 5 το απόγευμα στον αγώνα με τη Δόξα Προσκυνητών, στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Υπενθυμίζουμε ότι τα απλά εισιτήρια των εντός έδρας αγώνων κοστίζουν 10€ για τους άντρες και 5€ για γυναίκες/φοιτητές ενώ στην είσοδο της κερκίδας θα πωλούνται και εισιτήρια διαρκείας. Σε ότι αφορά τα μέλη των Blue Supporters που στηρίζουν κάθε μήνα την αγαπημένη μας ομάδα, ισχύει η δωρεάν είσοδος για την οικογένεια τους ενώ θα παραλάβουν την προσωποποιημένη κάρτα μέλους στο εντός έδρας παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής.

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, το ραντεβού όλων δίνεται στο «Βερούλειο» στάδιο, γιατί μόνο όλοι μαζί θα πετύχουμε και θα πετύχουμε.
Α.Ο.Κ.: «Η τρέλα όλων μας η πιο μεγάλη».

Related

HOT 4129327346784950524

Δημοσίευση σχολίου

Follow Us


Follow by Email

LIVE

NEWS

VIDEO

ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ

Διαβαστε ακομη

Metropolis Καβάλας: Μάρτιος με δώρα τεχνολογίας από την MLS

Ο πρώτο μήνας της άνοιξης μπαίνει με δώρα τεχνολογίας για τους ακροατές του Metropolis Καβάλας 97,8.

Επέλεξε την ομάδα σου

item