Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Πανθρακικός- Δόξα Προσκυνητών 1-2

Η Δόξα Προσκυνητών ομάδα που θα αντιμετωπίσει η Καβάλα για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής 2016-2017, αναδείχθηκέ νικήτρια σε φιλικό παιχνίδι με τον Πανθρακικό του Κώστα Ανυφαντάκη με σκορ 1-2.

Το φιλικό ντέρμπι της Ροδόπης έγινε μπροστά σε 200 φιλάθλους που βρέθηκαν στο ΔΑΚ Κομοτηνής, και είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς τα έσοδα από τα εισιτήρια πήγαν στον 21χρονο ποδοσφαιριστή της Ζακύνθου, Λεωνίδας Κουτσούκη.

Για τον Πανθρακικό αρκετοί ήταν οι ποδοσφαιριστές που έμειναν εκτός αποστολής  καθώς ένα 24ωρο νωρίτερα είχε προηγηθεί το φιλικό με τον ΑΟ Ξάνθης (0-0).

Εκτός αποστολής έμειναν οι Γκαραβέλης, Κάρδαρης, Μυρθιανός, Ψάλτης, Πλέγας, Μπεκατώρος, Χαλκιαδάκης, οι Γαβριηλίδης και Ρουσσάκης λόγω ενοχλήσεων, ενώ οι Μπουγαΐδης και Νικόλτσης, παρόλο που ήταν στον πάγκο, δε χρησιμοποιήθηκαν.

Στο 26'  η Δόξα Προσκυνητών άνοιξε το σκορ με τον Βάσκο να εκμεταλλεύεται λάθος της άμυνας και να ευστοχεί απέναντι στον Τζελέπη (2 λεπτά νωρίτερα στο 24' ο Φουρκάν του Πανθρακικού αστόχησε σε τετ α τετ).

Στο 51' η Δόξα Προσκυνητών θα κάνει το 2-0 με σουτ του Δραγανίδη, μέσα από την περιοχή, ύστερα από φάση διαρκείας.

Στο 56' ο Πανθρακικός μείωσε το σκορ σε 1-2 με τον Φουρκάν.

Στο 90' χαμένο πέναλτι για τον Πανθρακικό από τον Μήλιο.


Οι συνθέσεις
Πανθρακικός (Ανυφαντάκης): Τζελέπης, Μωραΐτης, Κυριαλάνης, Πολίμος, Γκιντίδης, Βλαχόπουλος, Φουρκάν, Μήλιος, Τζαμπάζης, Κωστίκος, Ζιγκερίδης. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Παπαδόπουλος, Κατσαρός, Στοΐνοβιτς και Τσιριγώτης.

Δόξα Προσκυνητών (Κλειτσιώτης): Περτσάς, Σιδηρόπουλος, Δημητριάδης, Κίτσος, Λειβαδιώτης, Τρίχας, Εμρέ, Δραγανίδης, Βάσκος, Κλης, Θωμάς. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Κελεσίδης, Γιαννακιτσίδης και Σερίφης.