Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Γ' Εθνική 1ος όμιλος: ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ - ΚΑΒΑΛΑ 0-0

Ισόπαλο χωρίς σκορ τελείωσε το παιχνίδι στον Λαγκαδά ανάμεσα στην τοπική ΑΠΕ Λαγκαδά και την Καβάλα.


Παρουσία περίπου 500 φιλάθλων (κοντά στους 100 οι καβαλιώτες που ακολούθησαν τον ΑΟΚ) που γέμισαν το Δημοτικό Γήπεδο Λαγκαδά, Α.Π.Ε. Λαγκαδά και Α.Ο. Καβάλα έμειναν στο μηδέν.

Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας αν και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών μέχρι την λήξη.

Ευκαιρίες να σκοράρουν είχαν και οι δυο ομάδες με μεγαλύτερη αυτή του 18ου λεπτού για τον Λαγκαδά όταν ο Καραμανλής μόνος απέναντι στον Αθανασίου θα σουτάρει δυνατά με τον τερματοφύλακα του ΑΟΚ να αποκρούει εντυπωσιακά.

Μετά τα αναγνωριστικά πρώτα λεπτά η ομάδα του Λαγκαδά πήρε τα ηνία και περιόρισε σε παθητικό ρόλο τους Καβαλιώτες που στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα περίμεναν αμυνόμενοι πίσω από το κέντρο.

Σίγουρα τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών επηρέασαν και οι καιρικές συνθήκες καθώς κατά την διάρκεια του παιχνιδιού η θερμοκρασία άγγιξε τους 36 βαθμούς. 

Έτσι από το 70' και μετά η κουραση ήταν εμφανής στους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων.

Με φρέσκους τους Μπαντάνη και Πτηνόπουλο που πέρασαν στο παιχνίδι η Καβάλα προσπάθησε να κλέψει το παιχνίδι και πίεσε στα τελευταία 10 λεπτά.

Στο 85` ο Παβίσεβιτς απείλησε την αντίπαλη εστία ενώ διπλή μεγάλη ευκαιρία είχε ο ΑΟΚ, στο 87` με Παβίσεβιτς και Πτηνόπουλο.

Την τελευταία μεγάλη ευκαιρία του παιχνιδιού την είχε πάντως ο Λαγκαδάς στο 92' με τον Ν. Στεφανίδη να βγαίνει μόνος του απέναντι στον Αθανασίου που με γρήγορη έξοδο και την βοήθεια του Τουμανίδη κατάφεραν να διώξουν σε κόρνερ.

Ο Αθανασίου που με τις επεμβάσεις του κράτησε το μηδέν αλλά και ο Πόποβιτς που παρά το ήταν μόνος μπροστά ήταν πάντα επικίνδυνος όταν έπαιρνε μπάλα οι καλύτεροι του ΑΟΚ.

Αξιοσημείωτα
Στο 67' ο Παππάς ζήτησε αλλαγή και στην θέση του μπήκε ο Κασαπάκης που 7' λεπτά μετά (74') αποχώρησε τραυματίας και την θέση του πήρε ο Μπαντάνης.

Έντονη παρουσία με πανό και συνθήματα από τον σύνδεσμο φιλάθλων ΑΟΚ Γαλάζιοι Αργοναύτες.

Στις εξέδρες του γηπέδου βρέθηκαν αρκετοί παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΑΟΚ.


Ποδοσφαιριστή της Καβάλας παρακολούθησε σκάουτερ της Ξάνθης που βρέθηκε στον Λαγκαδά

Συνθέσεις
ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ: Ταταρίδης, Καραμπάς, Ντόσης, Μπάρμπας, Καραμανλής, Παναγιωτούδης, Αχαλινόπουλος, Καρασίμος (46′ Σαμουηλίδης), Στεφανίδης, Καρακατσάνης  (68′ Πολίτης), Ξανθόπουλος (74′ Καρασταύρου).

ΑΟΚ: Αθανασίου, Σταματόπουλος,  Κυριακίδης, Τουμανίδης, Γιαλούσης, Δέντσας, Λαδάκης, Παππάς  67` Κασαπάκης 74` Μπαντάνης, Ζλατκόφσκι 46` Πτηνόπουλος, Παβίσεβιτς, Μπλιός.