Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ: Αλλαγή χλοοτάπητα στο Ανθή Καραγιάννη

Την ερχόμενη Δευτέρα θα ξεκινήσουν οι εργασίες για την αλλαγή μέρους του χλοοτάπητα στο Ανθή  Καραγιάννη.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου του ΑΟΚ

Μετά από νέα αυτοψία και μετρήσεις που έγιναν σήμερα στον αγωνιστικό χώρο του Δ.Σ."Ανθή Καραγιάννη" παρουσία εκπροσώπων της εταιρείας που θα αναλάβει το έργο, του Δήμου Καβάλας και του Α.Ο.Κ., σας ενημερώνουμε πως από την ερχόμενη Δευτέρα θα ξεκινήσουν οι εργασίες για την αλλαγή μέρους του χλοοτάπητα.

Είναι σημαντικό πως χάρη στην προσπάθεια και τις δαπάνες που έκανε τον τελευταίο χρόνο η ομάδα μας, το γήπεδο παρουσιάζει καλύτερη εικόνα σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Σε ότι αφορά τις επικείμενες εργασίες, υπολογίζεται ότι θα αντικατασταθούν περίπου 2 στρέμματα του χλοοτάπητα ενώ παράλληλα θα γίνει και προσθήκη χώματος και άμμου στα συγκεκριμένα σημεία που παρουσιάζουν προβλήματα στην στράγγιση.

Ως Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Καβάλα, ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Καβάλας, και την κ. Δήμαρχο  Δήμητρα Τσανάκα, καθώς και τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού και Παιδείας κ.Φιλόσογλου που πραγματοποιούν την υπόσχεση που μας έδωσαν, και ανταποκρίνονται άμεσα στο συγκεκριμένο πρόβλημα.

Είναι πολύ σημαντικό πως ολοκληρώθηκαν οι απαιτούμενες διαδικασίες, ούτως ώστε να ξεκινήσει το έργο και το γήπεδο να είναι διαθέσιμο στην ομάδα μας από τα μέσα Αυγούστου και φυσικά σε πολύ καλύτερη κατάσταση, ενόψει της έναρξης της αγωνιστικής περιόδου για την οποία η ομάδα μας έχει θέσει υψηλούς στόχους και χρειάζεται την συμπαράσταση όλων των φιλάθλων και των φορέων.