Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

KAVALA AIRSEA SHOW 2016: Έναρξη εκδηλώσεων (video + pics)

Στο café ΑΠΑΡΤΟ στην παραλιακή λεωφόρο της Καβάλας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής η έναρξη των εκδηλώσεων του KAVALA AIRSEA SHOW 2016.

Αποστολές, εθελοντές, διοργανωτές, εκπρόσωποι του Δήμου, της Αντιπεριφέρειας και πλήθος κόσμου βρέθηκαν στην παραλία της Καβάλας σε μια όμορφη και χαλαρή βραδιά.

Έκει ήταν και ο Σύλλογος Μοντελιστών Καβάλας με έκθεση από πιστά αντίγραφα (μινιατούρες) αεροσκαφών από το αεροδρόμια Καζαβιτίου Θάσου κατά την περίοδο της λειτουργίας του, 100 χρόνια πριν το 1916.  

Ο Παναγιώτης Γεωργιάδης διευθυντής του KAVALA AIRSEA SHOW 2016 έκανε μια περιγραφή των μέχρι στιγμής εκδηλώσεων. Το μέρος των εκδηλώσεων της Θάσου ολοκληρώθηκε είπε και αναφέρθηκε στα 2 Eurofighter της Γερμανικής Αεροπορίας που βρισκονται ήδη στην Καβάλα. Μαζί και τα Apache αλλά και η αποστολή της Λετονίας.

Έχουμε ένα μοναδικό αεροπορικό σόου στην πιο όμορφη πόλη της χώρας είπε ο αντιπεριφερειάρχης κ. Θεόδωρος Μαρκόπουλος και ευχαρίστησε όλους όσους συμβάλκουν για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης. Στην συνέχεια απευθύνθηκε στις αποστολές και τις καλώς όρισε στην πόλη μας.

Η πρόεδρος της Δημωφέλεια κ. Αναστασία Ιωσηφίδου τέλος ευχαρίστησε όλους τους πιλότους που παίρνουν μέρος στις επιδείξεις και τόνισε πως είναι μια μεγάλη γιορτή που κάνει γνωστή την πόλη σε όλο τον κόσμο ενώ αναφέρθηκε και στην αναβίωση πολλών εκδηλώσεων που επιχειρεί φέτος ο Δήμος Καβάλας.

Τον λόγο ακόμη πήρε ο βετεράνος της αεροπορίας κ. Γεώργιος Γεωργιάδης.

Το κύριο μέρος των εκδηλώσεων αύριο Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016 στο Κκεντρικό λιμάνι της Καβάλας “ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ