Νέστος Χρυσούπολης: Αποχωρήσεων συνέχεια

Μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις των προηγούμενων ημερών με την παραίτηση της διοίκησης Κυριάκου Τσαντίδη σειρά πήραν οι αποχωρήσεις ποδο...

Μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις των προηγούμενων ημερών με την παραίτηση της διοίκησης Κυριάκου Τσαντίδη σειρά πήραν οι αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών στον Νέστο Χρυσούπολης.


Όπως όλα δείχνουν η ομάδα που έκανε όλη την Ελλάδα να παραμιλά με την πορεία της και την κατάκτηση όλων των τίτλων μέσα σε μια σεζόν μάλλον θα αποτελέσει παρελθόν.

Η αρχή έγινε με τους Γκατζολάρι και Καραβελίδη με τις αποχωρήσεις να συνεχίζονται καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε την διακοπή της συνεργασίας με άλλους 3 ποδοσφαιριστές: τον Γιώργο Ζγκούρι, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Αιγινιακό; , τον Αλέξη Μελισσόπουλο και τον Ρετζέπ Χασάνογλου

Το σίγουρο είναι πως όλοι στην Χρυσούπολη και όχι μόνο αναμένουν την προσεχή Τετάρτη 29 Ιουνίου, στα γραφεία του Συλλόγου Ποντίων Νέστου, την γενική συνέλευση της ομάδας, για την ανάδειξη της νέας διοίκησης.

Related

HOT 2804255182447651948

Δημοσίευση σχολίου

Follow Us


Follow by Email

LIVE

NEWS

VIDEO

ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ

Διαβαστε ακομη

Metropolis Καβάλας: Μάρτιος με δώρα τεχνολογίας από την MLS

Ο πρώτο μήνας της άνοιξης μπαίνει με δώρα τεχνολογίας για τους ακροατές του Metropolis Καβάλας 97,8.

Επέλεξε την ομάδα σου

item