Σε Καβάλα και Θάσο σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Επίσκεψη στην Καβάλα και την Θάσο πραγματοποιεί σήμερα Τετάρτη 29/6/2016 ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλοπουλος.

Επίσκεψη στην Καβάλα και την Θάσο πραγματοποιεί σήμερα Τετάρτη 29/6/2016 ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλοπουλος.
Η επίσκεψη πραγματοποιείται στο πλαίσιο του εορτασμου της 103ης επετείου απελευθέρωσης της Καβάλας από τα βουλγαρικά στρατεύματα κατοχής και τη μνήμη του Πολιούχου Αποστόλου Παύλου αλλά και της Επετείου 100 χρόνων από την συμβολή της Θάσου στον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο (1916-2016), μέσω των δράσεων του Πολεμικού Αεροδρομίου Καζαβητίου (Πρίνου)”, με κύριο σκοπό να αποδώσει τιμές στο μνημείο των πεσόντων αεροπόρων του Α’ Π.Π στον Πρίνο.


Υπό έντονη αστυνομική παρουσία ο κ. Παυλόπουλος έφτασε το πρωί της Τετάρτης στην Καβάλα. 

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρακολούθησε την πανηγυρική Δοξολογία για την απελευθέρωση της πόλης προεξάρχοντος του Σεβασμιότατου μητροπολίτη Φιλίππων κ. Προκόπιου. Στην συνέχεια ακολούθησε σύντομη συνάντηση με την Δήμαρχο Καβάλας, Δήμητα Τσανάκα και εν συνεχεία κατέθεσε στεφάνι στο Ηρώο της πόλης.

Έντονη ήταν εκεί η παρουσία εργαζομένων της ΒΦΛ, εκπρόσωποι των οποίων συναντήθηκαν με τον Προεδρο της Δημοκρατίας

Η επίσκεψη βρίσκεται σε εξέλιξη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανακηρύχθηκε επίτιμος δημότης Καβάλας στη διάρκεια ειδικής τελετής στον προαύλιο χώρο του αρχαιολογικού μουσείου Φιλίππων στις Κρηνίδες.


Related

VIDEO 1773828931870014173

Δημοσίευση σχολίου

Follow Us


Follow by Email

LIVE

NEWS

VIDEO

ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ

Διαβαστε ακομη

Metropolis Καβάλας: Μάρτιος με δώρα τεχνολογίας από την MLS

Ο πρώτο μήνας της άνοιξης μπαίνει με δώρα τεχνολογίας για τους ακροατές του Metropolis Καβάλας 97,8.

Επέλεξε την ομάδα σου

item