Ο Σύνδεσμος προπονητών Ν. Καβάλας ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς 2016-17

Με δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Σύνδεσμος προπονητών Ν. Καβάλας καλεί τις Διοικήσεις των Σωματείων της ΕΠΣ Καβάλας να προτιμούν πτυχιούχους...

Με δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Σύνδεσμος προπονητών Ν. Καβάλας καλεί τις Διοικήσεις των Σωματείων της ΕΠΣ Καβάλας να προτιμούν πτυχιούχους προπονητές μέλη του Συνδέσμου Προπονητών Ν. Καβάλας.
Αναλυτικά το δελτίο τύπου
Ο Σύνδεσμος προπονητών Ν. Καβάλας καλεί τις Διοικήσεις των Σωματείων της ΕΠΣ Καβάλας ενόψει της έναρξης της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς 2016-17 να προτιμούν πτυχιούχους προπονητές μέλη του Συνδέσμου Προπονητών Ν. Καβάλας. Την λίστα με τους προπονητές – μέλη του Συνδέσμου μας καθώς και τα τηλέφωνά τους, μπορούν να την βρουν στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου www.sppkavalas.gr/melh/ .

Επίσης, υπενθυμίζουμε στα Σωματεία του Νομού μας πως την κάρτα παρακολούθησης αγώνων για τους προπονητές τους θα πρέπει να την προμηθεύονται από την ΕΠΣΚ τα ιδία, διότι σε περίπτωση αντικατάστασης προπονητή στην διάρκεια της χρονιάς η κάρτα παραμένει στο σωματείο.

Related

HOT 5868895945877420066

Δημοσίευση σχολίου

Follow Us


Follow by Email

LIVE

NEWS

VIDEO

Διαβαστε ακομη

Ευρωλίγκα: Το τηλεοπτικό πρόγραμμα των πλέι οφ

Δείτε το τηλεοπτικό πρόγραμμα για τους τρεις πρώτους αγώνες των προημιτελικών της Ευρωλίγκας, με τις ώρες και τις ημέρες των παιχνιδιών κ...

Επέλεξε την ομάδα σου

item