Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ: Είμαστε ανοιχτοί σε επίσημες προτάσεις, ξεκινά ο προγραμματισμός.

Ανοιχτό σε προτάσεις συνεργασίας εμφανίζεται το Δ.Σ. του Α.Ο. Καβάλα μετά τη λήξη της διορίας που είχε θέσει για την υποβολή προτάσεων, κ...

Ανοιχτό σε προτάσεις συνεργασίας εμφανίζεται το Δ.Σ. του Α.Ο. Καβάλα μετά τη λήξη της διορίας που είχε θέσει για την υποβολή προτάσεων, και την επιστολή από την πλευρά του Λευτέρη Πανταζή (Δειτε εδώ την επιστολή του Λευτέρη Πανταζή προς ΑΟΚ).


Παράλληλα κατά την χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. ανανεώθηκε η θητεία της Διοικούσας Επιτροπής και ξεκινά ο προγραμματισμός για την νέα αγωνιστική χρονιά

Αναλυτικά το δελτίο τύπου
Κατόπιν και της παρέλευσης της προθεσμίας κατάθεσης επίσημης πρότασης, από την οποία προέκυψε μόνο η μη δεσμευτική εκδήλωση ενδιαφέροντος του κ.Λευτέρη Πανταζή, σας ενημερώνουμε πως πλέον έχει ανανεωθεί η θητεία της Διοικούσας Επιτροπής και ξεκινά ο προγραμματισμός της για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Σε κάθε περίπτωση και με γνώμονα το συμφέρον της αγαπημένης μας ομάδας που είναι πάνω απ’όλα, είμαστε ανοικτοί σε οποιαδήποτε επίσημη πρόταση συνεργασίας που θα έχει ως σκοπό να δυναμώσει την προσπάθεια της Διοικούσας Επιτροπής και να επαναφέρει το καραβάκι μας εκεί που αξίζει και απαιτεί η ιστορία του.

Related

HOT 66509194250199673

Δημοσίευση σχολίου

Follow Us


Follow by Email

LIVE

NEWS

VIDEO

ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ

Διαβαστε ακομη

Metropolis Καβάλας: Μάρτιος με δώρα τεχνολογίας από την MLS

Ο πρώτο μήνας της άνοιξης μπαίνει με δώρα τεχνολογίας για τους ακροατές του Metropolis Καβάλας 97,8.

Επέλεξε την ομάδα σου

item