Συνάντηση εργασίας του Φίλιππου Αναστασιάδη με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο

Συνάντηση εργασίας είχαν το πρωί της Παρασκευής (27/5/2016), o δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης, με τον βουλευτή Καβάλας, Νίκο Π...

Συνάντηση εργασίας είχαν το πρωί της Παρασκευής (27/5/2016), o δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης, με τον βουλευτή Καβάλας, Νίκο Παναγιωτόπουλο.


Αναλυτικά το δελτίο τύπου του Δήμου Παγγαίου

Συνάντηση εργασίας είχε σήμερα το πρωί, στο δημαρχιακό μέγαρο, o δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης, με τον βουλευτή Καβάλας, Νίκο Παναγιωτόπουλο, στο πλαίσιο της οποίας συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την ευρύτερη αναπτυξιακή προοπτική του Δήμου Παγγαίου, καθώς και την προώθηση των απαραίτητων διαδικασιών προς αυτή την κατεύθυνση.

Συγκεκριμένα, συζητήθηκε η προοπτική συμμετοχής του Δήμου Παγγαίου σε ημερίδα προβολής στις Βρυξέλλες, με αντικείμενο τις αναπτυξιακές δυνατότητες των Δήμων Παγγαίου και Αμφίπολης, με «όχημα» τον πολιτιστικό και θρησκευτικό τουρισμό, σε ημερομηνία που θα προσδιοριστεί περί τα τέλη Ιουνίου.

Η εν λόγω εκδήλωση οργανώνεται από την ευρωβουλευτή της ΝΔ και του ΕΛΚ, Μαρία Σπυράκη και απευθύνεται σε στελέχη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Ευρωκοινοβουλίου και ως εκ τούτου, θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική ευκαιρία για την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Παγγαίου, καθώς και για τον ίδιο τον δήμαρχο Παγγαίου, Φίλιππο Αναστασιάδη για προβολή, σε ευρωπαϊκό ακροατήριο, των αναπτυξιακών προοπτικών του τόπου.

Related

Φίλιππος Αναστασιάδης 3297464860924619275

Δημοσίευση σχολίου

Follow Us


Follow by Email

LIVE

NEWS

VIDEO

Διαβαστε ακομη

Ευρωλίγκα: Το τηλεοπτικό πρόγραμμα των πλέι οφ

Δείτε το τηλεοπτικό πρόγραμμα για τους τρεις πρώτους αγώνες των προημιτελικών της Ευρωλίγκας, με τις ώρες και τις ημέρες των παιχνιδιών κ...

Επέλεξε την ομάδα σου

item