Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Συνάντηση εργασίας του Φίλιππου Αναστασιάδη με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο

Συνάντηση εργασίας είχαν το πρωί της Παρασκευής (27/5/2016), o δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης, με τον βουλευτή Καβάλας, Νίκο Παναγιωτόπουλο.


Αναλυτικά το δελτίο τύπου του Δήμου Παγγαίου

Συνάντηση εργασίας είχε σήμερα το πρωί, στο δημαρχιακό μέγαρο, o δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης, με τον βουλευτή Καβάλας, Νίκο Παναγιωτόπουλο, στο πλαίσιο της οποίας συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την ευρύτερη αναπτυξιακή προοπτική του Δήμου Παγγαίου, καθώς και την προώθηση των απαραίτητων διαδικασιών προς αυτή την κατεύθυνση.

Συγκεκριμένα, συζητήθηκε η προοπτική συμμετοχής του Δήμου Παγγαίου σε ημερίδα προβολής στις Βρυξέλλες, με αντικείμενο τις αναπτυξιακές δυνατότητες των Δήμων Παγγαίου και Αμφίπολης, με «όχημα» τον πολιτιστικό και θρησκευτικό τουρισμό, σε ημερομηνία που θα προσδιοριστεί περί τα τέλη Ιουνίου.

Η εν λόγω εκδήλωση οργανώνεται από την ευρωβουλευτή της ΝΔ και του ΕΛΚ, Μαρία Σπυράκη και απευθύνεται σε στελέχη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Ευρωκοινοβουλίου και ως εκ τούτου, θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική ευκαιρία για την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Παγγαίου, καθώς και για τον ίδιο τον δήμαρχο Παγγαίου, Φίλιππο Αναστασιάδη για προβολή, σε ευρωπαϊκό ακροατήριο, των αναπτυξιακών προοπτικών του τόπου.