Μήνυμα για την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Διαβάστε το μήνυμα του Περιφερειακού Δ/ντή Εκπ/σης Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Παναγιώτη Κεραμάρη.

Διαβάστε το μήνυμα του Περιφερειακού Δ/ντή Εκπ/σης Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Παναγιώτη Κεραμάρη.


Αγαπητά μας παιδιά, η έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων σηματοδοτεί έναν σημαντικό σταθμό στις προσπάθειές σας για μια καλή ακαδημαϊκή και επαγγελματική σταδιοδρομία, σε μία εποχή δύσκολη, που χαρακτηρίζεται από κρίση οικονομική και κοινωνική. Χρειάζεται συστηματική δουλειά, συνέπεια, αλλά και δύναμη, αυτοπεποίθηση, αισιόδοξη σκέψη ώστε να αντιμετωπίσετε τη δοκιμασία αυτή.

Οφείλετε όμως να έχετε διαρκώς στο μυαλό σας ότι δεν είναι τίποτα παραπάνω παρά μία από τις πολλές ευκαιρίες που θα έχετε στη ζωή σας για πρόσβαση στη γνώση και απόκτηση νέων εμπειριών. Κανένα εμπόδιο και καμία δυσκολία δεν μπορεί να σας αποτρέψει από το να συνεχίσετε να ονειρεύεστε, να ελπίζετε και να επιδιώκετε ένα καλύτερο μέλλον.

Μακάρι οι κόποι σας να δικαιωθούν και οι προσπάθειές σας να έχουν ένα θετικό αποτέλεσμα και από όλη αυτήν την εμπειρία να συνειδητοποιήσετε την αξία του να αγωνίζεσαι, να αξιοποιείς τις ευκαιρίες και να αντιμετωπίζεις τις προκλήσεις με θέληση και ψυχραιμία.

Στους γονείς, που στέκονται πάντα δίπλα σας με την αγάπη και την υποστήριξή τους, αλλά και στους εκπαιδευτικούς, συνοδοιπόρους στο δρόμο της προετοιμασίας σας για τις σημερινές εξετάσεις με την ακαδημαϊκή και παιδαγωγική τους γνώση, ευχόμαστε καλή δύναμη και συνέχεια στο έργο τους, υπομονή και επιμονή.

Σε σας αγαπητά μας παιδιά, καλή επιτυχία στα όνειρά σας κι ένα πλατύ χαμόγελο αισιοδοξίας στα πρόσωπά σας.

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΕΡΑΜΑΡΗΣ
Αντιδράσεις: 

Related

HOT 6631424433800493111

Δημοσίευση σχολίου

Follow Us


LIVE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Follow by Email

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

VIDEO

Διαβαστε ακομη

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Γενική βαθμολογία Ομάδων (1959-60 ως και 2015-16)

Στον πίνακα, ο πρώτος αριθμός αφορά στις συμμετοχές κάθε ομάδας από την καθιέρωση της Α' Εθνικής, ενώ ο δεύτερος (σημειώνεται σε πε...

item