Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Ξεκινάει το Σάββατο το 3ο Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου "ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΤΣΗΣ"

Ξεκινάει το Σάββατο 7 Μαΐου στις 9:30 το 3ο Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου (κατηγορίες 2003-2010) στην μνήμη του ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΠΑΤΣΗ, το οποίο και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή στις 20:30, με τις απονομές να έχουν προγραμματιστεί για τις 14:30 και τις 20:30 και για τις 2 μέρες.


Ήδη έχουν ολοκληρωθεί όλες οι εργασίες βελτίωσης στο βοηθητικό γήπεδο του ΑΟΚ, με την αλλαγή εξολοκλήρου της στέγης των αποδυτηρίων, η δημιουργία νέας αποθήκης, η επισπορά του χλοοτάπητα, η αγορά νέου αθλητικού εξοπλισμού και κυρίως ο περαιτέρω καλλωπισμός των εγκαταστάσεων, και όλα είναι έτοιμα για να υποδεχτούμε όλους τους αθλητές και τα μέλη των ομάδων.

Φέτος για πρώτη φορά τα αποτελέσματα θα αναρτούνται απευθείας στο www.aok.gr ενώ η προσέλευση και οι συμμετοχές των ομάδων έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Η συμμετοχή όλων των αθλητών είναι δωρεάν, ενώ θα δοθούν πρόγευμα, αναμνηστικά σε όλους τους αθλητές και έπαθλα στις 3 πρώτες ομάδες κάθε κατηγορίας. Σας περιμένουμε όλους μικρούς και μεγάλους για να παρακολουθήσετε το τουρνουά.