Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ: Περιμένει προτάσεις μέχρι την 25η Μαΐου

Δελτίο τύπου εξέδωσε ο Α.Ο. Καβάλα, σχετικά με έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών περί ενδιαφέροντος για εμπλοκής στα διοικητικά του ΑΟΚ.


Συγκεκριμένα η διοικούσα επιτροπή και το Δ.Σ. ορίζουν ως καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση αυτοπροσώπως και εγγράφως συγκεκριμένων προτάσεων την 25η Μαΐου του 2016 στις οκτώ το βράδυ.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου του Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ

Μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας μας και με αφορμή συνεντεύξεις, δημοσιεύματα και την έντονη φημολογία που αναπτύχθηκε το τελευταίο χρονικό διάστημα περί ενδιαφέροντος συγκεκριμένων προσώπων να εμπλακούν με τα διοικητικά του ΑΟΚ, τόσο η διοικούσα επιτροπή όσο και το Δ.Σ. ορίζουν ως καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση αυτοπροσώπως και εγγράφως συγκεκριμένων προτάσεων την 25η Μαΐου του 2016 στις οκτώ το βράδυ.

Ευελπιστούμε ότι το πραγματικό ενδιαφέρον που θα προκύψει, εάν προκύψει, δεν θα μείνει μόνο σε συνήθεις δηλώσεις από τις οποίες η φίλαθλη κοινή γνώμη της Καβάλας έχει χορτάσει αλλά θα ενσαρκώνει και τη δική μας θέληση, επιθυμία και κυρίως διάθεση να οδηγήσουμε τον ΑΟΚ εκεί που πραγματικά αξίζει να βρεθεί τα επόμενα χρόνια.

Άλλωστε η διοικούσα επιτροπή ήδη σχεδιάζει με βήματα γοργά την δημιουργία ενός συνόλου που θα πληροί τις αγωνιστικές προϋποθέσεις για να εκπληρώσει τα όνειρα της επιστροφής της αγαπημένης μας ομάδας στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.