Δήμος Καβάλας: Κάλεσμα για την Ευρωπαϊκή ημέρα καθαρισμού 2016

Κάλεσμα, να συμμετάσχουν στην «ευρωπαϊκή ημέρα καθαρισμού 2016», απευθύνει ο Δήμος Καβάλας σε σχολεία, συλλόγους, και άλλους φορείς.

Κάλεσμα, να συμμετάσχουν στην «ευρωπαϊκή ημέρα καθαρισμού 2016», απευθύνει ο Δήμος Καβάλας σε σχολεία, συλλόγους, και άλλους φορείς.


Αναλυτικά το δελτίο τύπου
Ο Δήμος Καβάλας με χαρά υποστηρίζει εθελοντικές δράσεις καθαρισμού ακτών, στο πλαίσιο της «ευρωπαϊκής ημέρας καθαρισμού 2016», που στη χώρα μας συντονίζει η HELMEPA. Σκοπός του θεσμού αυτού, είναι η ανάδειξη του σημαντικού προβλήματος της ρύπανσης του φυσικού περιβάλλοντος με απορρίμματα και η ενθάρρυνση μιας πιο υπεύθυνης περιβαλλοντικά συμπεριφοράς από όλους.

Οι δράσεις των συμμετεχόντων θα λάβουν χώρα από την Παρασκευή 6 έως την Κυριακή 15 Μαΐου 2016.

Καλούνται οι Σύλλογοι, Σχολεία, Σώματα και λοιποί φορείς, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην «ευρωπαϊκή ημέρα καθαρισμού 2016» να επιλέξουν μια θαλάσσια περιοχή (ακτή, λιμένα ή ρέμα που εκβάλλει σε θάλασσα) την οποία διατίθενται να καθαρίσουν από απορρίμματα χειρωνακτικά, αφού επικοινωνήσουν με την υπηρεσία μας (τηλ. Γραμματείας Ποιότητας Ζωής: 2510 451387 ή Τμ. Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας: 2510 839645 ή μέσω email: qoflife@dkavalas.gr) για να δηλώσουν τον αριθμό των συμμετεχόντων και την ημέρα και ώρα καθαρισμού.

Η Υπηρεσία μας θα παράσχει τα απαραίτητα υλικά (γάντια, σακούλες κτλ) και θα παρευρεθεί στη δράση για να απομακρύνει τα συλλεχθέντα απορρίμματα/ ανακυκλώσιμα υλικά. 

Ο Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής

Ζήσης Μπόνιας

Related

HOT 3937622080097302796

Δημοσίευση σχολίου

Follow Us


Follow by Email

LIVE

NEWS

VIDEO

Διαβαστε ακομη

Ευρωλίγκα: Το τηλεοπτικό πρόγραμμα των πλέι οφ

Δείτε το τηλεοπτικό πρόγραμμα για τους τρεις πρώτους αγώνες των προημιτελικών της Ευρωλίγκας, με τις ώρες και τις ημέρες των παιχνιδιών κ...

Επέλεξε την ομάδα σου

item