Δήμος Καβάλας: Κάλεσμα για την Ευρωπαϊκή ημέρα καθαρισμού 2016

Κάλεσμα, να συμμετάσχουν στην «ευρωπαϊκή ημέρα καθαρισμού 2016», απευθύνει ο Δήμος Καβάλας σε σχολεία, συλλόγους, και άλλους φορείς.

Κάλεσμα, να συμμετάσχουν στην «ευρωπαϊκή ημέρα καθαρισμού 2016», απευθύνει ο Δήμος Καβάλας σε σχολεία, συλλόγους, και άλλους φορείς.


Αναλυτικά το δελτίο τύπου
Ο Δήμος Καβάλας με χαρά υποστηρίζει εθελοντικές δράσεις καθαρισμού ακτών, στο πλαίσιο της «ευρωπαϊκής ημέρας καθαρισμού 2016», που στη χώρα μας συντονίζει η HELMEPA. Σκοπός του θεσμού αυτού, είναι η ανάδειξη του σημαντικού προβλήματος της ρύπανσης του φυσικού περιβάλλοντος με απορρίμματα και η ενθάρρυνση μιας πιο υπεύθυνης περιβαλλοντικά συμπεριφοράς από όλους.

Οι δράσεις των συμμετεχόντων θα λάβουν χώρα από την Παρασκευή 6 έως την Κυριακή 15 Μαΐου 2016.

Καλούνται οι Σύλλογοι, Σχολεία, Σώματα και λοιποί φορείς, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην «ευρωπαϊκή ημέρα καθαρισμού 2016» να επιλέξουν μια θαλάσσια περιοχή (ακτή, λιμένα ή ρέμα που εκβάλλει σε θάλασσα) την οποία διατίθενται να καθαρίσουν από απορρίμματα χειρωνακτικά, αφού επικοινωνήσουν με την υπηρεσία μας (τηλ. Γραμματείας Ποιότητας Ζωής: 2510 451387 ή Τμ. Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας: 2510 839645 ή μέσω email: qoflife@dkavalas.gr) για να δηλώσουν τον αριθμό των συμμετεχόντων και την ημέρα και ώρα καθαρισμού.

Η Υπηρεσία μας θα παράσχει τα απαραίτητα υλικά (γάντια, σακούλες κτλ) και θα παρευρεθεί στη δράση για να απομακρύνει τα συλλεχθέντα απορρίμματα/ ανακυκλώσιμα υλικά. 

Ο Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής

Ζήσης Μπόνιας

Related

HOT 3937622080097302796

Δημοσίευση σχολίου

Follow Us


Follow by Email

LIVE

NEWS

VIDEO

ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ

Διαβαστε ακομη

Metropolis Καβάλας: Μάρτιος με δώρα τεχνολογίας από την MLS

Ο πρώτο μήνας της άνοιξης μπαίνει με δώρα τεχνολογίας για τους ακροατές του Metropolis Καβάλας 97,8.

Επέλεξε την ομάδα σου

item