Καβάλα: Παρουσιαζόταν ως διαφημιστής του ΚΤΕΛ και αποσπούσε χρήματα από επιχειρήσεις

Εξιχνιάστηκαν 14 απάτες σε βάρος ιδιοκτητών επιχειρήσεων στο νομό Καβάλας και την πόλη της Δράμας Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 57χρ...

Εξιχνιάστηκαν 14 απάτες σε βάρος ιδιοκτητών επιχειρήσεων στο νομό Καβάλας και την πόλη της Δράμας

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 57χρονου ημεδαπού για απάτες και πλαστογραφία


Εξιχνιάστηκαν ύστερα από τις ενδελεχείς έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, 14 απάτες, που διαπράχθηκαν σε βάρος ιδιοκτητών επιχειρήσεων, κατά το χρονικό διάστημα 1-2-2016 έως 22-4-2016, στο νομό Καβάλας και την πόλη της Δράμας.

Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 57χρονου ημεδαπού, για απάτες και πλαστογραφία.

Ειδικότερα, από τις έρευνες των αστυνομικών προέκυψε ότι ο 57χρονος, μετέβαινε σε επιχειρήσεις, όπου παρουσιαζόταν στους ιδιοκτήτες τους, ως διαφημιστής που συνεργάζεται με το υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας. Ακολούθως, χρησιμοποιώντας ως πρόσχημα την ανάρτηση διαφημίσεων σε λεωφορεία του ΚΤΕΛ, αποσπούσε από αυτούς, διάφορα χρηματικά ποσά, ως προκαταβολή για την μεταξύ τους υποτιθέμενη συμφωνία, καταρτίζοντας τις περισσότερες φορές πλαστά ιδιωτικά συμφωνητικά.

Στο πλαίσιο της ενδελεχούς έρευνας διαπιστώθηκε ότι ο δράστης δρώντας με την παραπάνω μεθοδολογία κατάφερε να εξαπατήσει 14 ημεδαπούς, ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, ηλικίας από 32 έως 58 ετών, αποσπώντας από αυτούς συνολικά το χρηματικό ποσό των 2.200 ευρώ.

Σημειώνεται ότι ο 57χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Ομάδα Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας.
Αντιδράσεις: 

Related

HOT 7038078352326227534

Δημοσίευση σχολίου

Follow Us


LIVE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Follow by Email

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

VIDEO

Διαβαστε ακομη

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Γενική βαθμολογία Ομάδων (1959-60 ως και 2015-16)

Στον πίνακα, ο πρώτος αριθμός αφορά στις συμμετοχές κάθε ομάδας από την καθιέρωση της Α' Εθνικής, ενώ ο δεύτερος (σημειώνεται σε πε...

item