Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Πρωτιά για Novasports Running Team στα 4Χ2500 στην Καβάλα

Κατέκτησε τη 1η θέση Ανδρών στον τρίτο φετινό αγώνα της σειράς «ΒΙΚΟΣ Street Relays»


Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκαν τα «ΒΙΚΟΣ Street Relays», οι πρώτοι αγώνες σκυταλοδρομιών στην Ελλάδα, που διεξήχθησαν στην Καβάλα την Κυριακή 24 Απριλίου. Στον τρίτο αγώνα για το 2016, περισσότεροι από 1.000 μικροί και μεγάλοι δρομείς, έδωσαν το «παρών» στην παραλία της πόλης της Καβάλας, ενώ πλήθος κόσμου απόλαυσε τον πρωτοποριακό αγώνα που γίνεται στο πλαίσιο ανάπτυξης του μαζικού αθλητισμού. Ο αγώνας είχε και κοινωνικό χαρακτήρα, στην προσπάθεια για την ενίσχυση του ιδρύματος «Μέριμνα για το ειδικό παιδί – Αγία Μαρίνα».

Τα κανάλια Novasports στηρίζουν τη διοργάνωση ως Media Partner, ενώ παράλληλα στα Καταστήματα Forthnet των περιοχών όπου διεξάγονται οι αγώνες, οι πολίτες μπορούν να γραφτούν για να τρέξουν με τη Novasports Running Team. Στην Καβάλα, συνολικά την ομάδα των καναλιών Novasports αποτέλεσαν πάνω από 50 άτομα, μεταξύ των οποίων οι Ιωάννης Θεοδωράκης, Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου, Γεώργιος Μουρτζάνος και Τσιτακ Σαλι που κατέκτησαν την πρώτη θέση στους άνδρες στη σκυταλοδρομία 4Χ2500.

Η επικοινωνιακή στήριξη της διοργάνωσης εντάσσεται στις δράσεις Eταιρικής Kοινωνικής Eυθύνης της Forthnet και συγκεκριμένα στον πυλώνα στήριξης του ερασιτεχνικού αθλητισμού

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για τη Novasports Running Team στη σελίδα www.novasports.gr/novasports-running-team

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!