Μαθητές του προγράμματος ERASMUS στο Καλογερικό της Θάσου

Ο Δήμος Θάσου υποδέχθηκε την Παρασκευή, 15.04.2016, στο Καλογερικό της Θάσου 40 μαθητές (γ’ Γυμνασίου και α΄ Λυκείου) του προγράμματος ER...

Ο Δήμος Θάσου υποδέχθηκε την Παρασκευή, 15.04.2016, στο Καλογερικό της Θάσου 40 μαθητές (γ’ Γυμνασίου και α΄ Λυκείου) του προγράμματος ERASMUS +, από διάφορες χώρες της Ευρώπης μαζί με τους συνοδούς καθηγητές.


Η υποδοχή έγινε από τον Αντιδήμαρχο κ. Πλαφαδέλη Ιωάννη, λόγω της απουσίας του Δημάρχου στην Αθήνα, για τη βράβευση του Γυμνασίου Θάσου.

Στους μαθητές έγινε σύντομη παρουσίαση της ιστορίας του νησιού, προσφέρθηκαν εδέσματα και χυμοί, και τέλος, για να είναι πιο γλυκιά η ζωή τους, τους δόθηκε μέλι Θάσου και υλικό φωτογραφικό – ενημερωτικό του νησιού μας.

Στη συνέχεια έγινε περιήγηση στην Αρχαία Αγορά και το Αρχαιολογικό Μουσείο Θάσου από την κ. Νικήτα Αγγελική, φιλόλογο και Πρόεδρο του ΝΠΔΔ Δημαρωγός και κ. Άγγελο Σοφιά, Δημοτικό Σύμβουλο. Το ταξίδι τους συνεχίστηκε προς τη νότια Θάσο με περιήγηση στις Αλυκές.

Οι φιλοξενούμενοι μαθητές και καθηγητές δήλωσαν ενθουσιασμένοι από τη θερμή υποδοχή του Δήμου, την οργάνωση του προγράμματος και την ενημέρωση που είχαν για το νησί της Θάσου. Η ομορφιά του νησιού μας σαγηνευτική έκανε πολλά παιδιά και καθηγητές να μας δηλώσουν ότι θα επιστρέψουν περιηγητές να τη γνωρίσουν καλύτερα.
Αντιδράσεις: 

Related

Erasmus 6045168159206597854

Δημοσίευση σχολίου

Follow Us


LIVE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Follow by Email

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

VIDEO

Διαβαστε ακομη

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Γενική βαθμολογία Ομάδων (1959-60 ως και 2015-16)

Στον πίνακα, ο πρώτος αριθμός αφορά στις συμμετοχές κάθε ομάδας από την καθιέρωση της Α' Εθνικής, ενώ ο δεύτερος (σημειώνεται σε πε...

item