Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Στην Καβάλα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πετοσφαίρισης Κορασίδων

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο.Καβάλα με χαρά ανακοινώνει πως έγινε αποδεκτή από την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης η πρόταση του για την ανάληψη της διοργάνωσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων (Β’φάση).


Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της πόλης μας που θα διεξαχθεί τέτοια διοργάνωση, στην οποία θα συμμετέχουν οι 8 από τις 16 καλύτερες ομάδες της Ελλάδος στην κατηγορία των Κορασίδων.

Πιο συγκεκριμένα, οι ομάδες που θα πάρουν μέρος στους αγώνες που ξεκινούν στο κλειστό της Καλαμίτσας την Τετάρτη 4 Μαΐου και ολοκληρώνονται στις 8 Μαΐου είναι: A.O.Kαβάλα, Ηρακλής Ιωαννίνων, Μακεδόνες Αξιού, Αριστοτέλης Σκύδρας, Ασκληπιός Τρικάλων, Αίαντας Ευόσμου, ΕΑ Λαρίσης, ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων.

Συνολικά αναμένονται περίπου 500 αθλητές και συνοδοί που θα διαμείνουν στην πόλη μας για 4 μέρες.

Το Δ.Σ. του Α.Ο.Καβάλα ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Καβάλας, και ιδιαιτέρως την κ. Δήμαρχο Δήμητρα Τσανάκα, καθώς και τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού και Παιδείας κ.Φιλόσογλου και την πρόεδρο της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ κ.Ιωσηφίδου, γιατί χωρίς την πολύτιμη συμβολή και άμεση ανταπόκριση τους δεν θα ήταν δυνατή η ανάληψη της συγκεκριμένης διοργάνωσης η οποία και θα διαφημίσει τα μέγιστα την πόλη μας. Σημαντικό ρόλο επίσης έπαιξε η αδειοδότηση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Καβάλας σε συνδυασμό με την σταδιακή αναβάθμιση τους, που καθιστούν πλέον εφικτή την διεξαγωγή στην πόλη μας αθλητικών εκδηλώσεων Πανελλήνιας εμβέλειας.

Καλούμε όλο τον κόσμο να συμπαρασταθεί στην ομάδα μας ώστε να καταφέρει να προκριθεί στην τελική φάση, και να παραβρεθεί στους αγώνες που θα είναι μια γιορτή του αθλητισμού και του πολιτισμού.